Vrijwilligerswerk Ghana
Hallo allemaal!
5februari reis ik, zoals jullie vast al gehoord hebben,naar Ghana :)
De eerste week dat ik daar ben, zal de orientatie plaatsvinden; door de organisatie zal uitleg gegeven worden over de cultuur, gewoonten, gebruiken en de taal van Ghana.
De 4 weken hierna zal ik in het weeshuis Nabari Child Care zo'n 40 weeskinderen ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Ik zal voor ze zorgen en ze heeeel veel aandacht geven :)
Voor meer informatie over Nabari Child Care; http://www.travelactive.nl/data/downloadables/2/0/9/vw-ghana-nabari-child-care.pdf
Via verschillende wegen heb ik inmiddels geld ingezameld.
Basisschool de Buuzekaemp zet zich enorm in voor Ghana! Van hen krijgt het weeshuis zendingsgeld, collectegeld én de opbrengst van de voor Ghana georganiseerde kerstmarkt.
Ik heb inmiddels een kleinepresentatie mogen geven op school; super leuk!
De zondagsschool heeft aangegeven geld te willen doneren! :) Net als de zendingscommissie, die ook een collecte zal wijden aan Nabari Child Care in Ghana.
Total Facility Management, waar ik stage loop, zal mij ook financieel steunen.
Allemaal enorm bedankt voor jullie inzet en belangstelling!
Zondag zal ik, betreffende de collecte van de zendingscommissie, iets over Ghana vertellen in de kerk!
Wil jij nou ook doneren (en wil jezien/horen wat er met jouw geld bewerkstelligd is) dan kun je je financiele bijdrage storten (vanaf 22 november) op rekeningnummer 3632.208.530 tnv J.G. van de Belt inz vrijwilligerswerk Ghana.
Tijdens mijn reis en werk zal ik veel foto's maken en jullie via deze blog zoveel mogelijk op de hoogte houden!
Voor vragen of meer info kun je hieronder reageren, of mij een mailtje sturen! ([email protected])
Coline
Eeeeeeeeeejj,
Leuk!!! Ziet er goed uit. Goed bezig mevrouw!!
Ben de eerste die wat achter mag laten.....
kus kus
Leuk Co! En wat gaat het goed met geld inzamelen! Kun je vast veel mooie en goede dingen mee doen daar voor de kindjes!
En natuurlijk ga ik je via deze site volgen :)
Liefs
Goed bezig Co! leuk deze site!...en ook gaaf dat zoveel mensen geld voor je willen inzamelen! Xxx
Leuk dat je een site hebt gemaakt Co!
Leuk om je zo te kunnen volgen Co!
Fijn meid, dat je je hiervoor in wilt zetten.
Goed bezig Co!
Ik zal zeker de site blijven volgen!
Liefs
Leuk leuk leuk een site met jouw belevenissen! Ga je zeker volgen. Echt gaaf dat je dit gaat doen!
Co, dat ziet er top uit!!! Leuk dat je een site hebt, ga je zeker volgen!!
xx
Dit klinkt me erg goed in de oortjes!! Super ik hoop dt je heel veel geld op gaat halen! Iig moest ik je nu al heel veel groetjes doen van je Ghaneeze mam!
Leuk zeg, dat we je zo kunnen gaan volgen!! Vooral straks natuurlijk als je daar bent. Het zal dan trouwens toch een stuk moeilijker worden ons op de hoogte te houden i.v.m. gebrek aan elektra/internet ed?