De heenreis
Allen,
Gisterochtend om 7 uur was het dan zover. Met z'n achten (Coline, Ilse, Gernanda, Kasper, Geanne, Aniek, Wout en ik) zijn we richting Schiphol gegaan. Mooi op tijd i.v.m. het weer. Het leek even spannend of alles wel volgens plan zou gaan omdat er al een aantal vluchten richting Londen waren gecancelled. Na het inchequen nog even met z'n allen koffie gedronken. Tijdens de koffie kreeg Coline het boek met alle foto's/wensen ed. van Gernanda en Ilse. Super!!. Toen het afscheid. Nog even een knuffel en gaan!!
Het vliegtuig naar Londen had 3 kwartier vertraging. Hier op het vliegveld van Londen is alles goed verlopen. Om kwart voor 4 's middags kregen wij een sms-je dat het vliegtuig naar Accra binnen enkele minuten zou vertrekken.
Om half 11 is ze daar gelukkig veilig aangekomen, en om 1 uur kon ze eindelijk in haar bed is het hostel slapen.
Ik weet niet wanneer ze zelf in de gelegenheid te internetten, vandaar dat ik dit eerste bericht hier achterlaat.
Hartelijke groet.
Janny
Echt goed om te horen dat alles goed is gegaan! Leuk dat je even een berichtje op de site hebt gezet Janny!
Goed om te horen dat alles goed gegaan is!! Coline, veel plezier de eerste introweek! Hopelijk kun je gauw zelf een verhaal posten!x
Mooi dat de vliegtuigen vlogen!! Ben heel benieuwd naar Co's eerste ervaringen! Veel plezier tijdens de introweek Co!
Fijn om te horen dat ze helemaal goed is aangekomen daar! Heb de hele dag aan haar gedacht hoor. Vond het wel spannend voor haar!
Co, als je dit leest: SUCCES daar, en heel veel plezier deze introductieweek. Denk aan je!
Mooi dat alles is goed gegaan en dat ze veilig is aangekomen! Hoop indd dat Co zelf binnenkort een verhaaltje kan plaatsen! Succes en veel plezier Coline!!
Goed om te lezen dat het goed is verlopen, zag op teletekst al dat er vertraging was... Zijn vast nog wel wat zweetdruppeltjes gevloeid, haha. Nu inderdaad wachter op het eerste verhaal. Succes en veel plezier deze eerste daagjes daar!
Fijn dat alles goed is verlopen! Succes daar Co! en we houden je site in de gaten! Liefs
Super dat je veilig bent aangekomen Co! Veel succes en plezier deze week! Liefs!
Goed te horen dat ze veilig is aangekomen. Nu wachten op het eerste verhaal van Coline zelf, ben benieuwd!
Ha, mooi om te lezen dat het allemaal goed gegaan is! In afwachting van verdere berichten en bedankt voor de berichtgeving.
Groetjes
Nou super dat je veilig bent aangekomen. En dat alles volgens plan is gegaan. Heel veel plezier meid met je eerste week. Geniet ervan!
Trounsens, vond je het boek leuk? Was grote verrassing he! ..... Op London Heathrow nog als verdwaald toeristje rondgelopen, of viel 't mee? :-) Kan niet wachten om die kant op te komen, nog 5 weekjes!
Gelukkig dat alles goed is gegaan en dat je veilig bent aan bent gekomen. Veel succes met de startweek en we wachten op bericht.....