ColinevdBelt.reismee.nl

Tussenstand inzameling; Nabari Child Care (bijgewerkt 10-01-2012)

HALLO ALLEMAAL,

eventjes een tussenstand;

Inmiddels is het volgende 'binnengehaald' voor Nabari;

187,65 euro van de schoolcollecte

481,80 euro najaarzending

25 euro pannen Gereformeerde kerk

670 euro van de Buuzekaemp (kerstmarkt)

1500 euro van A. de Jonge VOF (kerstgift!)

250 euro van de zondagsschool

En inmiddels een heleboel (!) euro's aan 'digitale' giften (rechtstreeks overgemaakt op het geopende rekeningnummer)

Dat maakt NU (10 januari) 5134, 45 euro

Laughing

Dit betekent dat er (waarschijnlijk) voor een maand eten gekocht kan worden, én dat daarnaasteen aantaleuro's gespendeerd kan worden aan een ander project zoals bjivoorbeeld de bouw van een w.c.

Om een w.c.gebouwtje aan te leggen is zo'n 3000 euro nodig.Dit bedrag is inmiddels binnen!! (Met dank aan de enorme bedragen die de laatste tijd zijn binnengekomen). Het overige geld kan besteed worden aan voedsel en misschien aan ziektekostenverzekeringen of iets anders dat de kinderen nodig hebben.

Als je vindt dat je ook nog ietswilt doen, kun je alsje mij tegenkomt mijmisschien een envelop in de handen drukken, je kunt zelf geld overmaken op het geopende rekeningnummer EN je kunt bij de winkel wat centen doneren.. Als je je geroepen voelt tenminste

Wink

ALLE KLEINE BEETJES HELPEN NOG STEEDS :)

Allemaalbedankt voor jullie gaven en inzet!

Coline

P.s. Mensen die toezeggingen gedaan hebben voor een donatie, HURRY UP ;) Dan kan ik zsm hier het totaalbedrag dat opgehaald is hier weergeven.. Ga al BIJNA weg!!

aukje

Wauw!!! Super! Ze verdienen het!!

Ilse

Yeah!! Go Co:D gaat lekker!

Wieke

Lijkt me een heel goed doel! Ga ook een bijdrage doen en hoop dat het allemaal lukt. Veel succes!!!

Gernanda

Zo! Gaat goed man!
Gelukkig heb je nog even de tijd om nóg meer geld op te halen voor die kindjes. Gaat vast goed komen!

erik

een nichtje ik heb je even van foto ruimte gegeven gr uit emmeloord hoop dat je veel foto kunt maken ik ga je volgen gr je neef erik

Coline

Dankjulliewel voor alle (financiele) steun en leuke berichtjes!

Jennifer

Wat goed dat het allemaal binnen begint te lopen! Super goed bezig zo, zal ook nog even donatie doen op je rekeningnummer. Leuk dat je het zo bijhoudt! Voor je het weet is het februari!

Kevin - Travel Active

Hoi Coline,

Wat ben je goed bezig zeg! Ook van mij een kleine bijdrage voor het weeshuis

Fijne kerst!

Kevin